Kuinka pitkäksi ajaksi voin vuokrata soittimen?

Soittimen voi vuokrata haluamalleen ajalle. Minimivuokra-aika on kuukausi, maksimiaikaa ei ole. Vuokra-ajan jäädessä lyhyemmäksi kuin kuukausi, vuokraveloitus tapahtuu yhden kuun vuokran verran - emme hyvitä jäljelle jääneiden päivien osuutta kuukausivuokrasummasta. Vuokrauksen yhteydessä perimme kertaluonteisen palautettavan takuumaksun. Takuumaksu palautetaan vuokrasuhteen päätyttyä.

Vuokra-ajan voi päättää milloin vain ilman erillistä irtisanomisaikaa. Halutessasi päättää vuokra-ajan, ota yhteyttä Pohjolan Vuokrasoittimeen, niin sovitaan soittimen palautuksesta. 

Vuokra-ajan päätyttyä vuokraaja on velvollinen palauttamaan vuokrasoittimen sovitussa aikataulussa takaisin Pohjolan Vuokrasoittimelle. Vuokraaja vastaa itse kaikista soittimen lähetyskustannuksista (toimitus-, vaihto- & palautus). Soitin tulee palauttaa siinä kunnossa, kuin se on ollut vuokra-ajan aloitushetkellä. Kun olemme vastaanottaneet soittimen, tarkistaneet sen kunnon ja todenneet soittimen moitteettomaksi - palautamme takuumaksun vuokraajalle.

Soittimen lähetykseen suosittelemme käyttämään joko Matkahuoltoa varovasti-palvelun kera tai Postia särkyvää-lisäpalvelulla. Voit myös palauttaa soittimen henkilökohtaisesti Pohjolan Vuokrasoittimelle, Haapaveden liikkeeseen.