Pohjolan Vuokrasoitin - mistä kaikki alkoi...

Juuremme ovat vahvasti syvällä Pohjois-Pohjanmaalla, Haapavedellä, jolla on vankka vuosisatojen musiikillinen historia. Olemme kotimainen perheyritys ja työskennelleet jousisoitinten parissa yli neljän vuosikymmenen ajan. Olemme pyörittäneet viimeisen 35 vuotta erityisesti jousisoittimiin erikoistunutta musiikkiliike Jousisoitin P. Suihkosta. Tiimimme koostuu pitkän linjan jousisoittajista sekä soitinrakentaja Pekka Suihkosesta. Tämä kokemuksen määrä on luonut meille syvän ymmärryksen jousisoittimista sekä eri ikäisten harraste- ja ammattilaissoittajien tarpeista.


Pohjolan Vuokrasoitin on perustettu alkujaan palvelemaan entistä paremmin emoyhtiömme, Jousisoittimen asiakaskuntaa. Tästä olemme laajentaneet toimintaamme ja tällä hetkellä toimitammekin vuokrasoittimia halki Suomen. Tahtotilamme on palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrkimyksemme on löytää sopivat instrumentit kunkin soittajan tarpeisiin. Jokainen soitin on yksilö. 


Soittoharrastuksen alkutaipale on usein kriittistä aikaa. Mikäli vasta-alkaja saa käsiinsä kehnon, huonosti soivan instrumentin, voi hänen innostuksensa soittamista kohtaa romuttua täysin. Jokainen vuokrasoitin tarkistetaan ja huolletaan Haapavedellä Jousisoittimen verstaalla ennen vuokra-ajan alkua. Täten pystymme takaamaan sen, että jokainen meiltä maailmalle lähtenyt soitin on soittokuntoinen ja siinä ääni syttyy helposti.

1. Valinta & maksu

Valitse sopiva soitin ja maksa ensimmäisen kuun vuokra sekä palautettava takuuvuokra verkossa.

2. Otamme sinuun yhteyden

Otamme sinuun yhteyden n. 1 arkipäivän kuluessa. Sovitaan vuokrauksen yksityiskohdista; vuokra-ajasta, laskutuksesta sekä toimituksesta.
Saat meihin myös yhteyden nro. 0451306466

3. Soitin saapuu luoksesi

Saat soittimen käyttöösi viikon kuluessa.
Sijaitsemme Pohjois-Pohjanmaalla, Haapavedellä ja lähetämme soittimet pääsääntöisesti Matkahuollon kautta.
Soittimen nouto paikan päältä on myös mahdollista.
Veloitamme jälkikäteen toteutuneet kuljetuskustannukset laskulla. 

Jätä meille viestiä

Voit ottaa meihin yhteyttä joko oheisella lomakkeella tai sosiaalisessa mediassa.

Pyrimme vastaamaan viesteihin yhden työpäivän kuluessa.